ÇANAKKALE / BİGA - TOKİ Hasan Tahsin Günay İlkokulu

Kas

29 Ekim-4 Kasım tarihleri arası Kızılay Haftası okulumuzda da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Okulumuz Kızılay Kulübü öğretmeni Fatih GİRGİN tarafından hazırlanan programda şiirler okundu, haftanın anlam ve önemi anlatıldı. Kutlama sonunda okulumuz öğrencileri Kızılay'ı tanımış oldu. Kızılayın ülkemize, insanlarımıza ne gibi yararları olduğunu öğrenen öğrenciler bundan sonraki hayatlarında Kızılaya daha çok önem verilmesi gerektiği bilincine eriştiler. Programı hazırlayan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

TOKİ HASAN TAHSİN GÜNAY İLKOKULU  olarak Cumhuriyetimizin 100.yılına yakışır bir kutlama töreni gerçekleştirdik.  Emeği geçen herkese teşekkürler.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yılı kapsamında okulumuz kız öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz kaleli yakan top turnuvalarımız öğrencilerimizin eğlenceli vakit geçirmelerini sağlarken birlik , beraberlik ve dayanışma değerlerimizi de ön plana çıkardı. Katılan ve izleyerek destek veren tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yılı kapsamında ilçemizde düzenlenen 500 metre koşu yarışmasında okulumuzu temsil eden Yağız TETİK adlı öğrencimiz 3.olmuştur. Kendisini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı sebebiyle okulumuzda erkekler arası futbol turnuvası başladı.

ASLANLAR

ATEŞLER

BUHAR GÜCÜ

GİZLİLER

KÜÇÜK MESSİLER

SÜPERLİG KRALLARI

YENİLMEZLER

YILDIZLAR

Sınıflardan karma olarak oluşturulan sekiz takımın katıldığı turnuvada maçlar eleme usulü ile oynanıyor. Turnuvanın finali ise 26 Ekim Perşembe günü saat 14.15'te Toki Sosyal Tesisleri Halı Saha'sında oynanacaktır.

Kura çekimi sonucu çeyrek final  eşleşmeleri şu şekilde oluştu.

1. Maç=            YENİLMEZLER      -     KÜÇÜK MESSİLER   (17 Ekim 2023 saat 11.30)

2. Maç=                    ATEŞLER      -     GİZLİLER                 (18 Ekim 2023 saat 11.30)

3. Maç= SÜPERLİG KRALLARI      -     BUHAR GÜCÜ          (19 Ekim 2023 saat 11.30)

4.Maç=                  YILDIZLAR      -     ASLANLAR               (20 Ekim 2023 saat 11.30)

Ekm

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Erkan BİLEN 9.10.2023 Pazartesi günü okulumuzu ziyaret etti. Önce sınıfları ziyarette bulunan Erkan BİLEN, öğrencilerle sohbet edip öğrencilere hediyeler dağıttı. Ardından da okulumuz Kütüphanecilik Kulübü öğretmeni Bedri ÇİFTÇİ tarafından projelendirilen "OYUNCAKLI KÜTÜPHANE" yi gezerek bilgi aldı. Kendilerine bu anlamlı ziyaretleri için teşekkür ediyoruz.

Eyl

Her yıl okulların açıldığı ilk hafta yani eylül ayının 3. haftası İlköğretim Haftası olarak kutlanmaktadır. Okulumuzda da İlköğretim Haftası sebebiyle program düzenlendi. Düzenlenen programda günün anlam ve önemi anlatıldı. Bu yıl  1. sınıfa başlayan öğrenclerimize okulumuza "Hoşgeldiniz!" denildi. Şiirler okundu. 2-B Sınıfı öğrencilerimiz "Daha Dün Annemizin" şarkısını seslendirdiler. Pankartlar sergilenerek okulun önemi anlatıldı.

Programı hazırlanması ve sunumunda emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Okul Yönetimi

Ara

2/B Sınıfı Mevlana Haftası Etkinliği linktedir. Bu güzel etkinlikten dolayı sınıf öğretmeni Asiye Hallı'yı ve öğrencilerini tebrik ediyoruz.